Σχετικά με εμάς

Η ELZAB HELLAS AE

Ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2016 στην Ελλάδα και είναι θυγατρική εταιρεία της ELZAB SA Πολωνίας. Η ELZAB SA είναι εργοστάσιο παραγωγής Ταμειακών Μηχανών, Προϊόντων Πληροφορικής και Φορτιστών Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων και έχει παρουσία μέσω θυγατρικών εταιρειών και αντιπροσώπων σε πολλές χώρες της Ευρώπης και της κεντρικής Αφρικής.

Η Ίδρυσή μας

Η ίδρυση της Ελληνικής Εταιρείας είναι αποτέλεσμα απόφασης επένδυσης στην Ελλάδα, όχι μόνο στον τομέα Φορολογικών Ταμειακών Μηχανών αλλά και σε παράπλευρους τομείς Προϊόντων Πληροφορικής και Περιφερειακών αυτών αλλά και στον επίκαιρο τομέα Φορτιστών Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων.

Το Προσωπικό μας

Το προσωπικό της εταιρείας απαρτίζεται από ανθρώπους με πολυετή εμπειρία στους συγκεκριμένους τομείς, οι οποίοι έχουν ενστερνιστεί απόλυτα το στρατηγικό στόχο της εταιρείας που είναι η απόλυτη αφοσίωση στην καθημερινότητα των Πελατών και των επιχειρηματικών τους επιδιώξεων.

Το Όραμα μας

Σκοπός και όραμα της εταιρείας είναι η καταξίωση της στον Ελληνικό χώρο μέσα από ένα σύνολο ικανοποιημένων πελατών. Πρώτου και Δεύτερου επιπέδου δίνοντας στους χρήστες των Μηχανών της, τις λύσεις που απαιτούνται για μια πιο παραγωγική και κερδοφόρα επιχειρηματική εκμετάλλευση.

Οι Συνεργάτες μας

Η ELZAB HELLAS, μέσω των δικτύων των Αντιπροσώπων της προωθεί στους τελικούς χρήστες Φορολογικά Προϊόντα, Προϊόντα Πληροφορικής και παντός τύπου Φορτιστές Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων, στοχεύοντας στην κάλυψη των αναγκών της Ελληνικής Αγοράς σε όλους τους σχετικούς τομείς που αφορούν τα προϊόντα της.

Το Μέλλον μας

Πιστεύουμε και θα κάνουμε πράξη το ΟΡΑΜΑ μας βασιζόμενοι σε ένα σύνολο ικανοποιημένων πελατών σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς μας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top